Tanusítványaink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karbantartás


A Megrendelőnek lehetősége van arra, hogy a Hungary-Holz Kft-vel un. karbantartási szerződést kössön.
Ennek lényege, hogy a Hungary-Holz Kft. szerződésben foglaltaknak megfelelően – térítés ellenében- elvégzi a Megrendelő által megvásárolt holz therm® típusú fa nyílászárók karbantartását.

I. Megfelelő működés biztosítása: ritkán van szükség a vasalat utólagos beállítására, mely nem képez garanciális feladatot, ezért ajánljuk fel szolgáltatásunkat, mely a nyílászárók hosszantartó működésének érdekében történik. Ez az un. Karbantartási szerződés. Vannak olyan – a nyílászárók használatából eredő – korrigáló beállítások, melyet útmutatásunk alapján a Megrendelőnk (üzembentartó) is el tud végezni. Azok az esetleges – kopásból eredő – utánállítási, ápolási, gondozási feladatok, melyet a Megrendelő nem tud elvégezni, képezik a több évre szóló karbantartási feladatot.

II. A Megrendelő el tudja végezni az ápolást, tisztítást, mely a felületkezelés élettartamát számottevően megnöveli:

  • Tisztítás

A nyílászárók tisztításához langyos vizet és a háztartásban használt semleges tisztítószereket lehet használni. A tisztításhoz ne használjon szemcsés súrolószereket és karcolást okozó eszközöket. Óvjuk a nyílászáró vasalatait a víz behatolásától. Ajánljuk a felületkezelés tartóssága érdekében az ápolókészlet alkalmazását (speciális tisztító + ápolótej), mely cégünknél megvásárolható. Évente kétszer, de egyszer mindenképpen szükséges a használata. Az egységcsomagban van egy tisztító folyadék, ami a nyílászárókra rakódott szennyeződések eltávolítására szolgál. A következő anyag az ápoló balzsam, ami további védettséget biztosít a nyílászáróknak. (Hangsúlyozzuk, hogy nem ez, hanem a felületkezelő anyag adja a fő védettséget.) Az ápoló készlet plusz védettséget biztosít az időjárás ellen és frissíti a színeket, ezáltal hosszabb élettartamúak lesznek a nyílászárók.
Részletek itt

  • A tokon található vízvető sín kifolyó nyílásait rendszeresen tisztítani kell az eltömődések elkerülése végett.

  • Szellőztetés

    A szellőztetés hiányából kifolyólag az épületben megnövekedett páratartalom komoly károkat okozhat a szerkezeten. A termékek min. 5 Celsius fok fölött, maximum 65 % relatív pártatartalom mellett építhetők be. Beépítés után a helyiség megfelelő szellőzését biztosítani kell, mert a nagy mértékben megnövekedett páratartalom lecsapódik a keretszerkezeteken, mely komoly károsodást okozhat.
    Részletek itt
 

 

 

 

 

 

 

 Beszállító partnereink

Schiller

Klaes

Airo thermKészítette: Silverside Stúdió

 

 

Ennek a tartalomnak a megjelenítéséhez Adobe Flash lejátszó szükséges!

Get Adobe Flash player