Tanusítványaink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beépítés


A Hungary-Holz Kft. szakképzett és munkájára igényes kollektíva foglalkoztatásával a saját gyártmányú holz therm®típusú fa nyílászárókat felületkezeli és beépíti a Megrendelő igényeinek megfelelően.
Cégünk rugalmasan kezel minden Megrendelői kérést. Amennyiben felületkezelés és/vagy beépítés nélkül rendeli meg nyílászáróit, abban az esetben is állunk rendelkezésére.
A lenti ábra mutatja, hogy Vevőink többsége azonban a teljes munka kivitelezését megrendeli, az ingyenes helyszíni felméréstől kezdve a nyílászáró színre festésén át a beépítésig.
 

A nyílászárók beépítésekor a lakást a beépítő kollegák munkaterületnek tekintik. A Megrendelőnek érdemes gondoskodni a törékeny tárgyak védelméről, a közlekedési útvonalak szabaddá tételéről és levédéséről, a berendezési tárgyak fóliával történő letakarásáról (finompor). Ez a helyiségek minél tökéletesebb megóvását jelenti.

Bontásos beépítés során keletkező hulladék és a régi nyílászáró elszállításáról – külön megállapodás és térítés ellenében- a Hungary-Holz Kft. gondoskodik.

 

 

 

 

 

 

 

 Beszállító partnereink

Schiller

Klaes

Airo thermKészítette: Silverside Stúdió

 

 

Ennek a tartalomnak a megjelenítéséhez Adobe Flash lejátszó szükséges!

Get Adobe Flash player